356 tuotetta löytyi.
8,30 €

Schoeller+Stahlin Wollfrauen merinovillalanka tunnetaan myös nimellä reumalanka (Rheumawolle). Ohut merinovilla sopii erityisesti ihoa vasten tuleviin neuleisii

1,00 €

Anchorin uudet kirjontalangat kirkkaissa neon-väreissä. Kauniin kiiltävät 6-säikeiset muliiinilangat kestävät 95 asteen konepesun. 100% polyesteri.

27,50 €

Dmc Tuftauspaketti sisältää kaiken tarvittavan tuftaamisen aloittamiseen. Paketti on kiva lahjaidea käsitöitä harrastavalle.

12,50 €

Fortissima Cotton Stretch on pehmeä, joustava kesäsukkalanka raitaväreissä. Yhdestä kerästä polvisukat tai kaksi paria varrettomia. Sopii myös koneneulontaan.

19,20 €

Cloverin lukollisilla silmukkamerkeillä merkitset neuletyösi tärkeät silmukat, kerrokset, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat jne.

13,90 €

Clover Clicky -kerroslaskuria on helppo käyttää vain nopea klikkaus riittää, ei hidasta kiertämistä.

7,50 €

Bambou Cotton on pehmeää ja hengittävää bambuviskoosin, puuvillan ja akryylin sekoite. Miellyttävän tuntuisesta langasta valmistuvat kesäneuleet ja huivit.

4,70 €

Cloverin lämmöllä kiinnittyvällä merkkauskynällä piirrät kirjontatyön kuviot tai muut tärkeät merkit kankaalle.

8,20 €

Cloverin Frivolitekäpy / -sukkula käpypitsin valmistamiseen. Paketissa kaksi käpyä..

6,90 €

Cloverin silmukkamerkeillä merkitset esim. neuletyön silmukoita, mallikerran toistumiskohdat, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat. Mukana säilytyspussi

7,25 €

Cloverin silmukkamerkeillä merkitset esim. neuletyön silmukoita, mallikerran toistumiskohdat, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat. Mukana säilytyspussi

4,65 €

KnitPron silmukkamerkeillä merkitset neuletyön silmukoita, mallikerran toistumiskohdat, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat jne. Mukana säilytyspussi

13,80 €

Addin Unicorn pyöröpuikkojen spiraalimaisesti aaltoileva pinta hieroo neulojan sormia neuletta tikutellessa ja varmistaa samalla pitävän otteen puikoista.

21,50 €

Kudo perinteiset pirtanauhat itse. Stoorstålkan muovinen nauhapirta 63 langalle. Pirran leveys 18 cm, korkeus 9 cm. Nauhapirran mukana toimitetaan myös hengetön

13,80 €

Addin Unicorn pyöröpuikkojenspiraalimaisesti aaltoileva pinta hieroo neulojan sormia neuletta tikutellessa ja varmistaa samalla pitävän otteen puikoista.

3,70 €

KnitPron kerrosmerkeillä merkitset esim. neuletyön silmukoita, mallikerran toistumiskohdat, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat jne. Mukana säilytyspussi

64,00 €

KnitPron Zing Delux-setti mahdollistaa 32 eri puikkovaihtoehtoa. Puikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helppo kuljettaa mukana vetoketjullisessa kotelossa..

34,00 €

Cloverin minikangaspuilla kudot kukkarot, lasinaluset, taskut, tabletit jne. Paketissa kahdet kudinpuut, jotka yhdistämällä saat yhdet leveät puut.

3,00 €

Hemlinen kirjontaneulassa on silmä keskellä neulaa ja kaksi pyöreää kärkeä. Suunniteltu kahdella kädellä ompeluun.

2,60 €

Hemlinen 16 kpl:n lajitelma teräviä neuloja kirjontaan. Nro 3 - 9. Neuloissa on hieman pidempi neulansilmä.

2,60 €

Hemlinen kanavaneulat kirjontaan, parsintaan. Neulan kärki on tylppä. Lajitelmassa on neulat kokoa 18-22. Paketissa 6 neulaa.

7,55 €

Cloverin Takumi bambupuikot ovat kevyet ja tuntuvat käsissä lämpimiltä. Puikon pituus 23 cm, joten ne sopivat hyvin myös lasten käsiin ensipuikoiksi.

12,90 €

Cloverin varapuola frivolitekäpyyn. Paketissa on viisi puolaa.

15,10 €

Cloverin Frivolitekäpy / -sukkula käpypitsin valmistamiseen. Kävyn puola on irroitettavissa. Paketissa käpy ja kaksi puolaa.

7,55 €

Cloverin villaneuloilla neulelankojen päättely, saumojen ompelu ja parsiminen käy helposti ja näppärästi.

5,65 €

Cloverin vesilukoisella merkkauskynällä piirrät kirjontatyön kuviot tai muut tärkeät merkit kankaalle. Väri häviää vedellä pyyhittäessä.

7,55 €

Cloverin spiraalin muotoiset puikon pitäjät säilyttävät puikot yhdessä säilytyksen tai kuljetukseen aikana. Spiraali on helppo kieputtaa puikkojen ympärille.

5,95 €

Cloverin kaksipäinen silmukanpitäjä säilyttää silmukat tallessa, kun ne ovat pois työstä odottamassa. Saatavana kolme eri kokoa.

11,90 €

Suomalaisen The Knitting Barberin sovituskaapeleilla onnistuu keskeneräisen neuleen sovittaminen helpommin, kun ei tarvitse pelätä puikoilta tippuvia silmukoita

3,90 €

Viimeistele norjalaisneuleet, villapuserot ja -jakut kauniilla hopeanvärisillä metallisoljilla. Soljen leveys 55 mm.

39,00 €

Katian kierrätyskankaasta valmistettuun puikkokoteloon mahtuu 14 paria koottavien pyöröpuikkojen kärkiä koossa 2 mm – 15 mm.

21,95 €

Katia Concept Sparkling Alpaca on kimalteleva alpakkalanka, jossa langan paksuusvaihtelee. Yhdestä kerästä neulot tuubikaulurin. Mukana ohjeet (eng) 3 tuubiin.

9,40 €

KnitPron Symfonie -puikot ovat laminoitua koivua. Puupuikoilla silmukat liukuvat sujuvasti. Miellytän tunutiset puikot tuntuvat käsissä lämpimiltä.

14,90 €

Regian Cool Style Color 6-ply langasta neulot sukkien ohella myös konepestävät jakut ja puserot. Yhdestä kerästä isompikin sukkapari.

6,50 €

Gedifra Lana Mia on 4-säikeinen merinovillasukkalanka kakkukerällä. Yhdestä kerästä saat kaksi samanlaista sukkaa. Kerästä isompikin sukkapari.

14,90 €

KnitPron Mindful silmukkamerkeillä merkitset neuletyösi tärkeät silmukat, kerrokset, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat jne.

75,00 €

Tanskalaisen Muudin kovakantisessa Voss -puikkokotelossa säilytät pyöröpuikot, sukkapuikot, kaapelit ja muut neuletarvikkeet. Käsintehty aidosta nahasta.

85,00 €

Muudin nahkaisessa Lucy -puikkokotelossa säilytät pyöröpuikot, koottavien pyöröpuikkojen kärjet, sukkapuikot, virkkuukoukut sekä neuletarvikkeet.

10,95 €

Katia ConceptAlpacolor on suloisen pehmeä vahvistettu alpakkalanka josta valmistuvat lämpimät puserot, jakut ja asusteet. Sopii myös sukkalangaksi.

20,65 €

Prymin sormeen asetettava langanohjain hyvä apuväline kirjoneuleita neulottaessa. Ohjaimen avulla langat pysyvät järjestyksessä, eivätkä sotkeudu toisiinsa.

15,95 €

Laines du Nord Paint Sock on liukuvärjätty merinovillasukkalanka. Konepestävästä langasta neulot yhdestä kerästä sukkaparin.

14,85 €

Laines du Nord Watercolor Sock on liukuvärjätty merinovillasukkalanka. Konepestävästä langasta neulot yhdestä kartiosta kaksi samanlaista sukkaa.

9,95 €

Opalin uusi sukkalankalajitelma Cats & Dogs piristää syksyä iloisissa väreissä. 4-säikeinen konepestävä sukkalanka. Yhdestä kerästä jopa koon 47 sukkapari.

7,70 €

Teddy B on pehmeää lenkkialpakkaa yhdistettynä merinovillaan. Kuohkeasta langasta neulot lämpimät puserot, jakut ja asusteet. Ei kutita herkintäkään ihoa.

3,60 € 6,00 €

Katia 10 Shiny Shades on ohut kimalteleva viskoosilanka, joka neulotaan toisen langan kaverina. Neulo yhdessä 50 Mohair Shades langan kanssa upeat huivit.

6,20 €

Katia Gentile Merino on italialaista luomumerinovillaa. Konepestävästä langasta neulot mm. kaarrokepuserot ja kirjoneuleet sekä asusteet.

14,90 €

Katia Concept Kaisla on kauniissa syysväreissä raidoittuva merinovillan ja alpakan yhdistelmä. Polyamidi-vahvikkeen vuoksi lanka sopii myös sukkiin. Konepestävä

10,40 €

Erikoisvahvalla karhulangalla teet kestävät ompeleet vetolujuutta vaativiin töihin. Väri musta. Rullassa 150 m. 100% polyesteri.

6,90 €

Prymin kuvioneuleviivaimen avulla seuraat helposti työn etenemistä kirjonta- ja neulekaavioista.

18,75 €

Lykke jättipyöröpuikot on miellyttävän tuntuista mangopuuta. Puiset puikot tuntuvat käsissä lämpimiltä. Voit ottaa myös mukaan lentokoneeseen.

6,15 €

Pehmeä ja riittoisa merinovillasekoite tweed-efektillä jakkuihin, puseroihin ja asusteisiin. Sirdar Haworth tweed dk -lanka sopii myös sukkiin.

4,00 €

Polkadot mittanauha kelautuu takaisin sisään sivusta painettaessa. Saatavana harmaa ja vaalenapunainen. Mitan pituus 150 cm / 60 tuumaa.

13,60 €

Cashmere Cloud on höyhenenkevyt sekoitus hienoa villaa, puuvillaa ja kashmiria. Ohuesta hieman pörröisestä langasta neulot kevyet puserot, jakut ja asusteet.

11,60 €

Stepin uusi sukkalankalajitelma Horizont. Austermann Step on käsitelty aloe veralla ja jojoba-öljyllä. Silkinpehmeä lanka kaikkeen neulontaan, myös koneelle.

14,90 €

Opalin sukkalanka Regenwald 18 saa värimaailmansa sademetsän asukeista. Langan tuotosta osa luovutetaan sademetsien suojeluun.

12,65 €

Schachenmayr Carrara Color on superpehmoinen huivilanka kauniin utuisissa sävyissä

8,40 €

Prym villakammalla poistat neuleistasi nypyt ja haituvat. Villakampa sopii käytettäväksi tiiviille ja napakalle neulepinnalle.

3,45 €

DMC:n iloisen värisissä virkkuukoukuissa on ergonominen pehmeä varsi ja alumiininen koukkuosa. Koukun koko on stanssattu, joten se ei kulu pois.

10,70 €

DMC City Kirjontapaketeissa on kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

7,10 €

DMC Natura Linen on yhdistelmä luonnonkuituja: Pellavaa, viskoosia ja puuvillaa. Rouhealta näyttävä lanka on pehmeää ja väritykseltään kevyesti meleerattu.

15,00 € 21,80 €

Katia Genesis on sekoitus puuvillaa ja kierrätyspolyesteriä. Genesiksestä valmistuvat kevyet neuleet ja asusteet kesään. Vyyhdistä huivi tai toppi.

10,95 €

Anchor Blackwork Kit -kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

7,50 €

Katia Concept Pure on suloisen pehmeää pima-puuvillaa. Langan ketjumainen rakenne tekee neulepinnasta kuohkean. Neulo jakut, puserot, vauvaneuleet ja asusteet.

4,20 €

Nahkainen puikkopidike pitää silmukat työssä, kun neule on lepäämässä.

7,50 €

Lankapaketissa on langat kahteen neulottuun pääsiäispupuun ja ohjeet. Paketissa on kerä hapsulankaa ja kerä sukkalankaa sekä langat kirjailuun ja huiviin.

4,00 €

Klostern -kangas sopii mm. villlangalla tehtäviin ristipistotöihin sekä ryijytöihin ryijynpohjakankaaksi. Tiheys: 2,8 ruutua / cm - 7 ct. Kankaan leveys 140 cm.

2,60 €

KnitPron kaapeliliittimillä yhdistät eri pituisia kaapeleita toisiinsa. Tämä helpottaa etenkin suurien töiden neulomista. Paketissa on 3 liitintä ja 1 avain.

5,30 €

Cloverin sormeen asetettava langanohjain on hyvä apuväline kirjoneuleita neulottaessa. Ohjaimen avulla langat pysyvät järjestyksessä, eivätkä sotkeudu toisiinsa

10,20 €

Knig Cole Cotton Socks on joustava puuvillalanka kesäsukkiin, puseroihin, vauvaneuleisiin ja huiveihin. Villaton lanka sopii villa-allergisille ja vegaaneille.

7,50 €

KnitPron ruusukullatut taittuvat käsityösakset kulkevat matkassa mukana turvallisesti omassa pehmustetussa säilytyspussissaan. Kuvalliset käyttöhjeet mukana.

3,90 €

KnitPron alumiiniset palmikkopuikot eli apupuikot. Paketissa on kaksi eri kokoista eri paksuisille langoille sopivaa palmikkopuikkoa.

22,20 €

Virkkuukoukkusetissä on 10 ergonomista koukkua. Koukun varsi on pehmeä ja koko on stanssattu varteen. Kiva lahja niin aloittelijalle kuin himovirkkaajallekin.

11,80 €

Prymin suurennuslasin avulla seuraat helposti työn etenemistä kirjonta- ja neulekaavioista. Voidaan käyttää yhdessä magneettisen ruutupiirrosalustan kanssa.

4,70 €

Schoeller+Stahl Filzi on huovutukseen sopiva yksisäikeinen villalanka. Neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%. Sopii kirjoneulepuseroihin

4,95 €

Peo 30 Merino on pehmeä kutittamaton 100% merinovillalanka neulontaan ja virkaamiseen. Konepestävästä langasta valmistuvat jakut, puserot ja asusteet.

10,20 €

Addin alumiiniset pyöröpuikot on kiiltäväpintaiset ja kevyet. Silmukat liukuvat niissä hyvin. Joustava kaapeli ei mene kierteelle. Nikkelittömät.

13,00 €

Pirtin Kehräämön Karstavillalanka on 100% suomalaisen lampaanvillaa. Langasta neulot lämpimät, kestävät neuleet kuten tikkurineuleen. Sopii myös kudontaan.

35,90 €

KnitPron Symfonie Starter -puikkosetti mahdollistaa 9 eri puikkovaihtoehtoa. Pyöröpuikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helpot kuljettaa mukana.

0,90 €

Kädenmuotoisilla Hand made-merkeillä viimeistelet neule-ja virkkuutyösi. Helppo kiinnittää. Pinnoitettua metallia.

85,00 €

KnitPro vyyhdinpuut pitävät lankavyyhdin paikoillaan kerittäessä lankaa vyyhdeltä keräksi. Puut kiinnitetään helposti pöytään tai tuoliin kerimisen ajaksi.

84,30 €

Nahkaiseen Muud Stockholm puikkokoteloon mahtuu 12 paria koottavien pyöröpuikkojen kärkiä. Kotelossa on myös 3 taskua kaapeleille ja iso vetoketjutasku.

7,35 € 14,70 €

Alpaca Big on muhkea yhdistelmä super fine alpakkaa ja akryyliä. Neulo paksuilla puikoilla nopeasti trendikkäät oversize -pipot, huivit, takit ja puserot.

10,00 €

Collection d´Artin kanavatyöpaketti sisältää painetun kanavatyöpohjan, langat (100% puuvilla), neulan ja ohjeet.

20,60 €

Anchorin kirjontapaketeissa on mukana kaikki tarvittava kirjontatyön aloittamiseen. Valmis paketti on myös kiva antaa lahjaksi.

40,50 €

KnitPron Zing sukkapuikkosetissä on kuudet eri kokoiset 20 cm:n sukkapuikot: 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5 ja 5.0 mm. Mukana vetoketjulla suljettava kansio.

7,70 €

Addin alumiiniset pyöröpuikot on kiiltäväpintaiset ja kevyet. Silmukat liukuvat niissä hyvin. Joustava kaapeli ei mene kierteelle. Nikkelittömät.

91,70 €

KnitPron Symfonie Delux-setti mahdollistaa 32 eri puikkovaihtoehtoa. Puikot mahtuvat pieneen tilaan ja on helppo kuljettaa mukana vetoketjullisessa laukussa.

5,15 €

Schachenmayr Wash+Filz-it Fine on huovutukseen sopiva yksivärinen villalanka. Valmiit neuleet kutistuvat pesukoneessa huovutettaessa noin 30-40%.

13,80 €

DMC Sheep Virkkuukoukkusetissä on 5 eri kokoista koukkua pakattuna kankaiseen koukkukoteloon. Ergonomisissa koukuissa on soft grip -varsi ja alumiininen koukku.

5,85 €

Viimeistele norjalaisneuleet, villapuserot ja -jakut kauniilla hopeanvärisillä metallisoljilla. Soljen leveys 50 mm.

5,80 €

KnitPron Mio lukollisilla silmukkamerkeillä merkitset neuletyösi tärkeät silmukat, kerrokset, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat jne.

7,15 €

Lankava Naturelli Sulava on merinosukkalanka vyyhdillä kasvivärjäykseen. Konepestävää superwash villaa, vahvikkeena polyamidi.

6,15 €

Lankava Naturelli Sujuva on sukkalanka kasvivyyhdillä värjäykseen. Konepestävää superwash villaa, vahvikkeena polyamidi.

12,50 €

Katia Kirei on pehmeää merinovillaa. Kutittamaton lanka sopii myös herkälle iholle. Muhkeasta langasta neulot kirjoneulepuserot, kaarrokeneuleet ja asusteet.

5,45 €

Borgo de' Pazzi New Cedro on kauniskierteinen villalanka. Lanka on omiaan kirjoneuleissa kuten islantilaispaidoissa ja norjalaisneuleissa. Sopii kankaankudontaa

0,50 €

Ommeltavilla Hand made -merkeillä viimeistelet neule- ja virkkuutyösi. Koko: noin 44 x 11 mm.

60,00 €

Tanskalaisen Muudin nahkaiseen puikkokoteloon mahtuu 18 sukkapuikkosettiä koossa 2.5 - 5 mm. Myös pussin takana on tasku puikoille ja/tai käsityötarvikkeille.

37,50 €

Tanskalaisen Muudin nahkaiseen puikkokoteloon mahtuu 14 sukkapuikkosettiä koossa 2.5 - 5 mm. Käsintehty puikkokotelo on valmistettu aidosta nahasta.

3,40 €

Monks Cloth -käsityökangas sopii erityisesti tuftaamiseen. Kankaan tiheys 2,8 ruutua / cm - 7 ct. 100% puuvilla. Leveys 140 cm. Saatavilla perjantaina 10.3.

3,30 €

Tylppäkärkiset kanavaneulat nro 20 esim. kirjontaan, parsintaan, villaneulaksi, päättelyyn. Paketissa 6 kpl. Ruostumatonta terästä. Neulan koko 1.2 x 50 mm.