Toimitusehdot

MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

Maksutavat

Verkkokaupassamme voit maksaa ennakkolaskulla, pankkipainikkeilla, luottokorteilla, mobiilimaksuilla tai maksaa lahjakortilla. Mikäli noudat tilauksesi liikkeestämme (Annankatu 5, Salo), voit valita maksutavaksi maksu kauppiaan toimipisteessä.

Ennakkolasku

Käyttäessäsi ennakkolaskua saat tilausvahvistuksen mukana maksutiedot pdf-liitteenä. Lähetämme tilauksen, kun maksusuoritus näkyy meillä. Odotamme maksua viisi arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa. Nopeuttaaksesi tilauksesi käsittelyä voit lähettää meille kuittikopion maksustasi.

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Pankkipainikkeet

Paytrail Oyj maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj. Paytrail välitää maksusi verkkokauppiaalle.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Paytrail Oyj:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.

Verkkokauppa käyttää Paytrail Oyj maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj :n (2122839-7) välille. Paytrail Oyj vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Paytrail Oyj  näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Mobiilimaksutavat

Pivo

Pivon verkkomaksupainike on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään, Siirto-maksuna tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa tai Siirron tapauksessa muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: Pivon käyttöehdot>>

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: MobilePayn ehdot>>

Apple Pay

Maksutapa näkyy vain Apple-käyttäjille Safari-selaimella.

Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.

Apple Payn käyttöehdot>>

Siirto

Siirto on pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilisiirto. Siirto-maksujärjestelmä mahdollistaa maksut helposti kännykällä, luotettavasti tunnistetun puhelinnumeron välityksellä. Pankit ja muut maksupalveluntarjoajat tuovat asiakkaiden saataville erilaisia Siirto-maksujärjestelmää hyödyntäviä sovelluksia, jotka tekevät maksamisesta helpompaa. Raha siirtyy reaaliaikaisesti tililtä tilille myös kahden eri pankin välillä (ja tavanomaisella nopeudella niissä tapauksissa, joissa molemmilla pankeilla ei ole maksuhetkellä täyttä valmiutta reaaliaikaiseen rahansiirtoon).

Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot: OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)>>

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)>>

Jousto -lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com>> 

Jousto-maksutapa on käytettävissä, kun ostoskorin summa on yli 20 €.

OP- lasku- ja osamaksu

OP Lasku on joustava, luotettava ja turvallinen maksutapa, joka mahdollistaa maksamisen laskulla tai erissä. OP Lasku on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille, joten voit käyttää OP Laskua vaikket olisikaan OP:n asiakas. Maksutapa sopii enintään 5000 euron arvoisten verkkokauppaostosten rahoittamiseen, ja tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden erämaksuun. Palvelu on turvallinen, eikä se sisällä piilokuluja.

OP Laskun kustannukset

Laskun käytöstä veloitetaan tilinhoitomaksu 2,95 €, joka koskee myös erämaksujen laskuja. Jos saat useamman laskun samassa kuussa, maksat vain yhden tilinhoitomaksun.

Erissä maksettaessa vuosikorko on 19,00 %*

* OP Lasku on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 1000 euron luotolle on 25,82 %, kun luoton korko on korkolain 12 §:n mukainen viitekorko + 15% (19,00% 9/23) ja tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 1382,87 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 27,78 euron minimilyhennysmaksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 36 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Miten käytän OP Laskua?

Kun haluat maksaa OP Laskulla, voit valita sen maksutavaksi verkkokaupan kassalla. Luottopäätös tulee heti, ja voit päättää myöhemmin, maksatko summan kokonaan vai erissä.

Hyvä tietää OP Laskusta

Maksutavan käyttö edellyttää yli 20 vuoden ikää, maksukykyä sekä suomalaisen pankin verkkopalvelutunnuksia.

Luottopäätös perustuu maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. Sen vuoksi käyttöönoton yhteydessä kysytään tulot ja velanhoitomenot sekä tarkastetaan luottotiedot.

OP Lasku tarjoaa 45 päivää korotonta maksuaikaa sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 €, ja erissä maksaessa vuosikorko on 19,90 %. Jos maksat laskusta minimierän, se siirtyy automaattisesti erämaksuun.

OP Lasku auttaa pysymään kärryillä tilanteestasi: laskut lähetetään sähköpostitse, muistutukset tekstiviestitse. Käytössä on myös verkkopalvelu.

OP Laskun usein kysytyt kysymykset löytyvät tästä linkistä.

Palautusten käsittely

Kun palautat ostoksesi kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, kirjautuu kauppiaan tekemä hyvitys automaattisesti ostoksellesi. Palautukset kannattaa tehdä ennen laskun eräpäivää. Tällöin saat palautuksesta tiedon tekstiviestitse sekä päivitetyn laskun sähköpostiisi, jolla voit maksaa oston korottomasti laskun eräpäivään mennessä. Ostoksen siirryttyä erämaksulle palautuksesi suuruinen summa vähennetään luoton kokonaissummasta.

Mikäli olet jo ehtinyt maksaa laskun ennen palautusta, olethan yhteydessä sähköpostitse OP Laskun asiakaspalveluun: oplasku@op.fi.

OP Laskun asiakaspalvelu

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa saat apua OP Laskun asiakaspalvelusta:

oplasku@op.fi 

p. 010 252 5811


OP Tililuotto

OP Tililuotto on joustava ja turvallinen maksutapa arjen isompiin hankintoihin, ja rahoitusta voi saada 7500 euroon saakka.

OP Tililuoton kustannukset

OP Tililuotto tarjoaa 30 päivän korottoman maksuajan jokaiselle ostokselle sekä mahdollisuuden maksaa erissä. Luoton kuukausierään sisältyy laskutuspalkkio 5,00 euroa, ja erissä maksaessa nimelliskorko OP-prime + 9,50 %.*

Minimikuukausierä on 50 euroa. Ylimääräisiä lyhennyksiä mahdollista tehdä koska vain tai koko luotton mahdollista maksaa pois ilman lisäkuluja.

* Tililuotto on jatkuvakäyttöinen luotto, jonka todellinen vuosikorko 5 000 euron luotolle on 14,57 %, kun luoton korko on OP-prime + 9,50 % (12,20 % 5/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 € /kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 8 341,38 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 85 euron maksuerinä kuukauden välein, jolloin luottoaika on 99 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Hyvä tietää OP Tililuotosta

Luottoa voi hakea ostohetkellä helposti osana maksuprosessia.

Voit hakea OP Tililuottoa, jos olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset.

OP Tililuoton luottopäätökset perustuvat maksukykyä koskevaan kokonaisarvioon. 

Kaikki kuukauden aikana tehdyt ostokset laskutetaan samalla laskulla

Luottoa voi lyhentää sopivalla tavalla: erissä tai kokonaan.

Jos olet tehnyt ostoksia OP Tililuotolla, näet luottoasi koskevat tiedot OP:n rahoituksen verkkopalvelussa.

Verkkopalvelussa näet mm. luottorajan, käytettävissäsi olevan luoton määrän ja laskujesi tilanteen. 

Pääset kirjautumaan palveluun kaikkien suomalaisten pankkien henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. 

Palautusten käsittely

Kun palautat ostoksesi kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, kirjautuu kauppiaan tekemä hyvitys automaattisesti OP Tililuotollesi. Mikäli olet tehnyt palautuksia, voit tarkistaa ajantasaisen käytettävissäsi olevan luoton määrän OP:n rahoituksen verkkopalvelussa.


Walley

Walleyn ajantasainen palvelukuvaus ja luottoehdot löytyy Walleyn verkkosivuilta.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi>>


Lahjakortti ja alennuskupongit

Lahjakortit ja alennuskupongit tulee käyttää kerralla ja ne ovat käytettävissä vain ostoskorin sisällön maksamiseen. Jotta koodi toimii kassalla, tulee se syöttää vasta yhteystietojen antamisen jälkeen. Lahjakortilla ei voi ostaa Hullun halpa lauantai-tuotteita.


Toimitus

Säästääksemme luontoa ja pitääksemme toimituskulut kohtuullisena pakkaamme tilaukset kierrätysmateriaaleihin. Älä siis ihmettele, jos saat tilauksesi kissanruoka- tai legopaketissa tai muussa yllättävässä kääreessä.

Posti

Tuotteet lähetetään kirjeenä, pikkupakettina tai postipakettina. Kirjeet ja pikkupaketit toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Postipaketit toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Postipaketin saavuttua noudettavaksi asiakas saa saapumisilmoituksen tekstiviestitse. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Asiakkaan tulee noutaa Postin toimipisteisiin toimitetut tilaukset Postin määrittelemän säilytysajan aikana. Mikäli asiakas ei nouda tilausta määräajassa ja lähetys palautuu takaisin myyjälle, on myyjällä oikeus periä asiakkaalta postituksista aiheutuneet toimituskulut. Postin säilytysajat voit tarkistaa Postin verkkosivuilta. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus/palautus.

Kotipaketti toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Posti ottaa asiakkaaseen yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla sopiakseen toimitusajankohdasta. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 ja asiakas voi valita hänelle sopivan aikaikkunan pääsääntöisesti 2-4 tunnin tarkkuudella.

Matkahuolto

Matkahuollon kotimaan pakettikuljetukset on 1.7.2022 alkaen 100% hiilineutraalit.

Lähellä-paketti toimitetaan valitsemaasi pakettipisteeseen. Kun tilaus on noudettavissa, saat saapumisilmoituksen tekstiviestillä. Paketti on tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Matkahuolto säilyttää Lähellä-pakettia 14 vuorokautta, jonka aikana se tulee noutaa.

Kotijakelu-paketti toimitetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Lauantaijakeluita mm. pääkaupunkiseudulla, Tampereen, Turun ja Oulun seudulla. Iltajakeluita edellisten lisäksi esimerkiksi Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvola, Kuopiossa, Lahdessa ja Porissa. Vastaanottajalla on myös mahdollisuus valita jättö ilman kuittausta sekä kertoa mahdollinen ovikoodi jakelun onnistumiseksi. Matkahuollon kuljettajat soittavat vastaanottajalle, mikäli pääsy vastaanotto-osoitteeseen on estynyt. Säilytysaika 7 vrk.

Nouto myymälästä

Mikäli asiakas on valinnut toimitustavaksi noudon myymälästä, ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse, kun tilaus on noudettavissa myymälästämme osoitteesta Annakatu 5, Salo. Tilaus tulee noutaa 5 arkipäivän kuluessa tilauksen kirjautumisesta, ellei muuta sovita.

Nouto Turusta Majakkarannasta

Jos asiakas valitsee toimitustavaksi noudon Turusta Majakkarannasta, sovimme hänen kanssaan noutoajan erikseen puhelimitse. Soitamme asiakkaalle liikkeen aukioloaikana. Liike on avoinna ma-pe klo 9-17 ja la 9-13 (kesälauantaisin 1.6.-31.8. suljettu). 

Toimitusaika

Tuotteet lähetetään 1- 2 arkipäivän kuluessa tilauksen kirjautumisesta. Mikäli tilattu tuote on väliaikaisesti loppu, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

Posti jakaa kirjeet ja pikkupaketit vastaanottajille yleensä noin 4-6 arkipäivässä alueellisista jakopäivistä riippuen.

Huomaathan, että postin jakopäivät saattavat vaihdella alueittain. Useilla alueilla jaetaan kirjeet vuoroviikoin joko ma, ke ja pe tai ti ja to. Oman alueesi jakopäivät voit tarkistaa Postin verkkosivuilta>>

Posti toimittaa Postipaketit ja Kotipaketit 1-3 päivässä.

Matkahuollon toimitusaika Lähellä-pakettille ja Kotijakelu-paketille on 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut

Tilauksiin lisätään toimituskulut. Yli 80 €:n tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja (ei koske Kotijakeluna tai Postipakettina lähetettäviä tilauksia). Toimituksen kokonaiskustannus määräytyy ostoskorin sisällön ja valitun toimitustavan mukaan. Lanka- ja käsityöliike Anjalin pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tilauksensa yhteydessä asiakas sitoutuu tilaushetkellä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan.

Kirje / Pikkupaketti 5,70 €

Postipaketti Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin 0-5 kg = 8,10 €

Postin Kotipaketti 15 €

Matkahuolto Lähellä-paketti 0-4 kg = 8,10 €

Matkahuolto Kotijakelu-paketti 0-2 kg = 15 €

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle. Jos asiakas haluaa tilata tuotteita Suomen rajojen ulkopuolelle, tulee hänen olla ensin yhteydessä meihin +358 2 7312232 tai anjalin.lankakauppa(at)gmail.com

Palautus

Viallisen tuotteen palautus

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusaika. Poikkeuksena mittatilaustyöt, määrämittaan leikatut tuotteet kuten kankaat ja nauhat sekä asiakkaan pyynnöstä kerityt lankavyydit, näillä ei ole palautusoikeutta. Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta anjalin.lankakauppa(at)gmail.com tai puhelimella numerosta 02 731 22 32. Viallisen tuotteen palautuksesta aiheutuneet kulut hyvitetään asiakkaalle. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautettava tuote tulee pakata hyvin kuljetuksen ajaksi. Asiakas on vastuussa palautettavasta tuotteesta kuljetuksen ajan. Säilytä aina palautuksesta saatava kuitti kunnes palautuksesi on käsitelty.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Virheettömän tuotteen palautus

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusaika. Poikkeuksena mittatilaustyöt, määrämittaan leikatut tuotteet kuten kankaat ja nauhat sekä asiakkaan pyynnöstä valmiiksi kerityt lankavyydit, näillä ei ole palautusoikeutta. Kaikista palautuksista tulee aina sopia etukäteen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla anjalin.lankakauppa@gmail.com tai puhelimitse 02 731 22 32. Yritys ei vastaa virheettömän tuotteen palautuksesta aiheutuneista kuluista. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen eli käyttämätön ja ehjä alkuperäispakkauksessaan. Palautettava tuote tulee pakata hyvin kuljetuksen ajaksi. Asiakas on vastuussa palautettavasta tuotteesta kuljetuksen ajan. Säilytä palautuksesta saatava kuitti kunnes palautuksesi on käsitelty.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti kuljetusliikkeet eivät huolellisesta pakkaamisesta huolimatta aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys myyjään, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

 - Sähköpostilla osoitteesta anjalin.lankakauppa(at)gmail.com

- Puhelimella numerosta 02 731 22 32