Prym
Prym
Prym
Prym
Prym
Prym
Loppunut

Prym "TheKnitRing" - langanohjain 3:lle langalle

20,65 €
sis. 24 % ALV
Prymin sormeen asetettava langanohjain hyvä apuväline kirjoneuleita neulottaessa. Ohjaimen avulla langat pysyvät järjestyksessä, eivätkä sotkeudu toisiinsa.
Loppunut

Prymin uusi sormeen asetettava langanohjainten "mersu"  The KnitRing on hyvä apuvälinen kirjoneuleita neulottaessa. Ohjaimen avulla langat pysyvät järjestyksessä, eivätkä sotkeudu toisiinsa. Koska sormusosa on joustava, säädettävä ja hiostamaton sopii se jokaiseen sormeen. Mikäli kiinnitysremmi on liian pitkä ja haittaa neulomista, sen voi helposti lyhentää sopivan mittaiseksi saksilla.

Liikkuvaan oranssiin osaan asetetaan pohjavärilanka ja yläpuolen mustaan osaan kuviolangat. Katso video kirjoneuleen neulomisesta langanohjaimen avulla. Myös alla ohjeet ohjaimen käyttöön. Langanohjain soveltuu lankavahvuuksille, joita neulotaan puikoilla 2 - 6mm.

TheKnitRing on kehitetty ja valmistetaan Norjassa.

Koko: 60 x 50 x 25 mm

langanohjain-knitring-prym-knit-ring-kaytto-ohje
the-knit-ring-langanohjain-kaytto-ohje-prym

Kirjoneuleen pääväri (1) kulkee ohjaimen "hatun" alla olevassa oranssissa liukusäätimessä, ja se kannattaa laittaa paikalleen liukusäätimen koloon ennen ohjaimen laittamista sormeen. Kaksi muuta väriä (2+3) kulkevat työhön langanohjaimen päällä olevista urista.

Liukusäätimen avulla päävärilankaa liikutellaan työn aikana kahden muun värin alla ja langanjuoksujen sitominen työn nurjalle puolelle käy helposti.

Työssä käytettävät lankakerät eivät sotkeennu enää toisiinsa, koska lankojen kierteinen liikuttelu tapahtuu langanohjaimen edessä eikä vaikuta lankojen järjestykseen takana.

Arvosana
Mallinumero: 624147
Tuotenumero: 4002276241480