Clover
  • Näkymä
19,20 €

Cloverin lukollisilla silmukkamerkeillä merkitset neuletyösi tärkeät silmukat, kerrokset, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat jne.

13,90 €

Clover Clicky -kerroslaskuria on helppo käyttää vain nopea klikkaus riittää, ei hidasta kiertämistä.

4,70 €

Cloverin lämmöllä kiinnittyvällä merkkauskynällä piirrät kirjontatyön kuviot tai muut tärkeät merkit kankaalle.

8,20 €

Cloverin Frivolitekäpy / -sukkula käpypitsin valmistamiseen. Paketissa kaksi käpyä..

6,90 €

Cloverin silmukkamerkeillä merkitset esim. neuletyön silmukoita, mallikerran toistumiskohdat, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat. Mukana säilytyspussi

7,25 €

Cloverin silmukkamerkeillä merkitset esim. neuletyön silmukoita, mallikerran toistumiskohdat, kappaleen sivut, lisäys- ja kavennuskohdat. Mukana säilytyspussi

34,00 €

Cloverin minikangaspuilla kudot kukkarot, lasinaluset, taskut, tabletit jne. Paketissa kahdet kudinpuut, jotka yhdistämällä saat yhdet leveät puut.

7,55 €

Cloverin Takumi bambupuikot ovat kevyet ja tuntuvat käsissä lämpimiltä. Puikon pituus 23 cm, joten ne sopivat hyvin myös lasten käsiin ensipuikoiksi.

12,90 €

Cloverin varapuola frivolitekäpyyn. Paketissa on viisi puolaa.

15,10 €

Cloverin Frivolitekäpy / -sukkula käpypitsin valmistamiseen. Kävyn puola on irroitettavissa. Paketissa käpy ja kaksi puolaa.

7,55 €

Cloverin villaneuloilla neulelankojen päättely, saumojen ompelu ja parsiminen käy helposti ja näppärästi.

5,65 €

Cloverin vesilukoisella merkkauskynällä piirrät kirjontatyön kuviot tai muut tärkeät merkit kankaalle. Väri häviää vedellä pyyhittäessä.

7,55 €

Cloverin spiraalin muotoiset puikon pitäjät säilyttävät puikot yhdessä säilytyksen tai kuljetukseen aikana. Spiraali on helppo kieputtaa puikkojen ympärille.

5,95 €

Cloverin kaksipäinen silmukanpitäjä säilyttää silmukat tallessa, kun ne ovat pois työstä odottamassa. Saatavana kolme eri kokoa.